Project

Analytics translation

#

Ga terug naar het overzicht

Datum

Startdatum: 23 september 2021

}

Duur

19 weken

Ondernemers

Plek voor: 4

Wil jij ook de kansen van data en Artificial Intelligence benutten?

In veel organisaties is er een duidelijke behoefte aan professionals die een brug slaan tussen de werelden van ‘ dataspecialisten’  en ‘ business specialisten’. Wat zijn de belangrijkste doelstellingen van een organisatie? En hoe kunnen data science en kunstmatige intelligentie helpen om deze doelstellingen te bereiken?
Een Analytics Translator is de professional die deze cruciale vertaalslag als geen ander weet te maken. Voor de succesvolle toepassing van kunstmatige intelligentie in organisaties is de rol van Analytics Translator een must-have voor organisaties van de toekomst.

Tijdens het project  “Analytics Translation” zullen onze junior analytics translator professionals deze rol vervullen, begeleid door specialisten van de THEC en de Haagse Hogeschool.

Type opdrachten:

  • Bestaande dashboards sterk verbeteren
  • Nieuwe inzichten uit bestaande databronnen halen en de voordelen implementeren

Meld je nu aan voor dit project van de toekomst!

Digitale Sprint inspiratiesessie

Heb je de inspiratiesessie gemist op 1 december? Geen probleem, we hebben de sessie opgenomen. Je kunt de sessie dus terugkijken.

We hebben projecten uitgelicht die gaan plaatsvinden tijdens de Digitale Sprint. Ook vertelden we wat je kunt verwachten van de samenwerking met studenten en welke bijdrage van jou wordt verwacht.

I

Klik hier om de livestream terug te kijken

Vragen over dit project?

Neem contact op met Tessa Renkers.
Zij vertelt je graag meer over het project.

Mailen

Tessa@mkbdigiwerkplaats.nl

Bellen

06 390 009 23

Tessa Renkers