Project

Ondernemersadvies Challenge

#

Ga terug naar het overzicht

Datum

Startdatum: 19 en 21 juni 2023

}

Duur

2 dagen

Ondernemers

Plek voor: 40

Aantal studenten

120

Ondernemersadvies Challenge

Ben je een MKB-ondernemer met een onlinemarketingvraagstuk? Wil je weten wie jouw online concurrenten zijn, of hoe je meer bezoekers op je website krijgt? Meld je dan aan voor de Ondernemersadvies Challenge op 19 en 21 juni!

Tijdens deze twee dagen onderzoeken marketingstudenten van de opleiding Commerciële Economie van De Haagse Hogeschool jouw bedrijf, de klantgroep en de waardepropositie. Gewapend met deze kennis onderzoeken ze vervolgens het onlinemarketingvraagstuk. Deze mond uiteindelijk uit in een praktisch advies op het gebied van:

  1. Vindbaarheid van de website;
  2. Mogelijkheden tot verbetering van de conversie op de website (technisch);
  3. Benchmark concurrenten;
  4. Betere informatie uit Google Analytics;
  5. Analyse relevante content;
  6. E-mail campagnes en e-mailbestanden.

Wat wordt er van jou gevraagd?

  1. Je hebt een echt probleem op het gebied van online marketing en je wil dit graag oplossen.
  2. Je wil toegang bieden tot relevante informatie, zoals documenten, bestanden en je website.
  3. Je vindt het leuk om jonge HBO-marketingstudenten verder te helpen en tegelijkertijd een werkende oplossing te krijgen voor jouw probleem!
  4. Je bent (in ieder geval) op maandagochtend en de tweede helft van de woensdagmiddag aanwezig. Tussendoor mag natuurlijk ook. Maandag informeer je de studenten over jouw organisatie en het probleem waarmee ze aan de gang mogen gaan. Op woensdag woon je de presentaties en adviezen bij. De dag sluiten we uiteraard af met een borrel.

In de weken voorafgaand aan de Ondernemersadvies Challenge zal er een intakegesprek plaatsvinden met de begeleidende docenten van de marketingopleiding. Dit gesprek is bedoeld om samen te kijken of jouw
vraagstuk niet te groot of te klein is om in twee dagen te behandelen.

Lijkt het jou leuk om nieuwe inzichten te krijgen en met gemotiveerde studenten aan de slag te gaan? Meld je dan snel aan! Of neem contact op met Karel van Dijck via k.a.j.m.vandijck@hhs.nl.

Vragen over dit project?

Neem contact op met ons team.

Mailen

info@mkbdigiwerkplaats.nl

simone jansen hexagon