Project

2-daagse Challenge website ontwerpen of optimaliseren

#

Ga terug naar het overzicht

Datum

9 & 10 november

}

Duur

2 dagen

Ondernemers

10

Wil jij voor jouw product een website ontwerpen of heb je een
website die je wilt optimaliseren?

Ben jij die enthousiaste ondernemer die een website wilt opzetten maar weet niet hoe? Dan hebben wij een uniek project met studenten die jouw onderneming en website verder brengen.

MKB Digiwerkplaats organiseert in samenwerking met MBO Rijnland een 2-daagse
challenge, waarbij studenten van de opleiding e-commerce en jr. accountmanager een praktijkgerichte opdracht uitvoeren bij een MKB ondernemer. Ze krijgen hierin de kans om hun kennis en vaardigheden toe te passen in een realistische professionele omgeving.

In deze challenge helpen studenten jou een visie te bepalen voor een gloednieuwe website. Wanneer je nog geen website hebt opgezet is dit de kans om studenten van MBO Rijnland aan jouw opdracht te laten werken. Beschik je al over een eigen website? En wil je deze juist verbeteren? Ook dan kun je meedoen met deze challenge en rekenen op de expertise van de student om jouw
website te optimaliseren en kijken naar de verbeteringen die u kunt doen aan uw huidige bestaande website.

De studenten werken deze dagen verschillende aspecten uit om het project succesvol te maken. De opdrachten hebben betrekking op het ontwikkelen en optimaliseren van websites, en we geloven dat jouw expertise en inzichten van onschatbare waarde kunnen zijn om de studenten te begeleiden en te inspireren.

Ook meedoen aan deze challenge?
Ben jij erbij op 9 en 10 november? Wil je samenwerken met enthousiaste e-commerce studenten met kennis van de laatste ontwikkelingen op het gebied van websites meld je dan hier aan. voor een van onderstaande projecten. De verschillende onderdelen waar studenten aan werken zijn:

  • Nieuwe website ontwerpen: Voor deze opdracht zullen studenten de visie en het concept van een nieuwe website ontwikkelen. Ze zullen een gedetailleerd plan opstellen, inclusief klantbehoeften, persona’s, concurrentieanalyse, navigatiestructuur, en mock-ups van verschillende pagina’s. Daarnaast zullen ze een social media protocol voor klantenservice opstellen.
  • Bestaande website verbeteren: Voor deze opdracht zullen studenten een bestaande website beoordelen en aanbevelingen doen voor verbetering. Dit omvat een analyse van de huidige status, klantbehoeften, persona’s, concurrentieanalyse, navigatiestructuur en mock-ups voor verbeteringen. Ze zullen ook een social media protocol voor klantenservice ontwikkelen.

 De voordelen van deelname aan deze samenwerking zijn onder meer:

  • De kans om de volgende generatie professionals te begeleiden en te inspireren.
  • Mogelijkheid om nieuwe inzichten te verkrijgen van frisse, creatieve denkers.
  • Versterking van uw betrokkenheid bij de academische gemeenschap en uw
    merkbekendheid.

Hebben we jou enthousiast gemaakt?
Ben je geïnteresseerd in een van bovenstaande projecten? Meld je dan hier aan en vermeld naar welk project jouw interesse uitgaat. We nemen dan zsm contact met op met aanvullende informatie.

Doe inspiratie op

Heb je de Online & Social Marketing Strategie inspiratiesessie gemist? Geen probleem, we hebben de sessie opgenomen. Je kunt de sessie dus terugkijken.

I

Klik hier om de livestream terug te kijken

Vragen over dit project?

Neem contact op met ons team.

Mailen

info@mkbdigiwerkplaats.nl

simone jansen hexagon