Project

Privacy

#

Ga terug naar het overzicht

Datum

8 januari 2024

}

Duur

4 weken

Ondernemers

Nog onbekend

Aantal studenten

Nog onbekend

Privacy

Ben je benieuwd of jouw bedrijf voldoet aan de basisprincipes van de AVG? Meld je dan aan voor het project ‘Privacy’! Sinds 25 mei 2018 is de Algemene Vordering Gegevensbescherming van toepassing. Dit betekent dat in de hele Europese Unie, dezelfde privacywetgeving geldt. In de Engelse term staat deze ook wel bekend als: General Data Protection Regulation (GDPR)

Het niet naleven van de AVG kan verregaande negatieve consequenties hebben. Een voorbeeld van risico’s voor betrokkenen is: de mogelijkheid om anoniem gebruik te maken van bepaalde diensten wordt gefrustreerd. Een ander risico kan zijn dat persoonsgegevens op onrechtmatige wijze worden gedeeld of gebruikt.

Wil jij ook weten of je aan de basisprinciepes van AVG Voldoet? Meld je dan snel aan voor het project ‘Privacy’. Studenten kunnen aan de hand van een quick-scan jou verder helpen met je AVG-privacy vraagstukken.

 

Digitale Sprint inspiratiesessie

Heb je de inspiratiesessie gemist op 1 december? Geen probleem, we hebben de sessie opgenomen. Je kunt de sessie dus terugkijken.

We hebben projecten uitgelicht die gaan plaatsvinden tijdens de Digitale Sprint. Ook vertelden we wat je kunt verwachten van de samenwerking met studenten en welke bijdrage van jou wordt verwacht.

I

Klik hier om de livestream terug te kijken

Vragen over dit project?

Neem contact op met ons team.

Mailen

info@mkbdigiwerkplaats.nl

simone jansen hexagon