Cyberweerbaar vs. Cybercriminaliteit
31 augustus 2021

Dinsdag 5 OKTOBER 2021 | 16.00 – 17.00 UUR

Wat als gijzelsoftware jouw bedrijf abrupt stillegt

Je komt maandagochtend vroeg op kantoor en merkt dat je niet meer kunt inloggen. Sterker nog, je collega’s kunnen dat ook niet meer. Een cybercrimineel heeft jouw bedrijfssysteem gegijzeld. Pas na betaling van losgeld wordt de blokkade ongedaan gemaakt. Het gevolg: je bedrijf ligt dagenlang stil en je stuurt iedereen naar huis totdat het opgelost is. Wat is de impact hiervan op jouw bedrijf?

 

MKB Digicafé organiseert op dinsdag 5 oktober van 16.00 uur tot 17.00 in samenwerking met EYE Security en HSD het online MKB Digicafé ‘Cyberwerbaar vs. Cybercriminaliteit’.

Job Kuijpers vertelt hoe je jouw bedrijf weerbaar maakt tegen cybercriminaliteit bijv. hackers. Job heeft 15 jaar bij de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten (AIVD) gewerkt en zet zich tegenwoordig als eigenaar van EYE Security in voor een veiliger mkb.

In de tijd waarin het mkb steeds vaker slachtoffer wordt van gijzelsoftware, weten weinig ondernemers hoe ze zichzelf beter kunnen beveiligen. Job Kuijpers neemt je mee in zijn verhaal. Niet met dure, complexe oplossingen, maar met hands-on tips aan de hand van waargebeurde verhalen van ondernemers. Samen met jou bespreken we de trends die we zien in het digitale landschap om digitaal voorbereid de toekomst van ondernemen in te gaan.

 

Programma

  • Introductiefilm ‘wat als jouw bedrijf slachtoffer wordt van gijzelsoftware’
  • In gesprek met Job Kuijpers
  • Wat kan de Digiwerkplaats voor jou betekenen?

 

Wacht niet langer met het digitaal weerbaar maken van jouw bedrijf.

Wil je advies over wat digitalisering voor jouw onderneming kan doen?