Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en bijeenkomsten van de MKB Digiwerkplaats? Meld je hier aan.

Dubbelinterview Sandra van Steenvelt en Tessa Renkers

Dubbelinterview Sandra van Steenvelt en Tessa Renkers

Ze misten beiden de maatschappelijke relevantie in hun vorige functie. Ze vonden bij De Haagse Hogeschool een baan vol uitdaging. Sandra van Steenvelt zeven jaar geleden als opleidingsmanager HBO-ICT. Tessa Renkers drie jaar geleden als kwartiermaker van de MKB Digiwerkplaats Haaglanden. Nu gaan ze ongeveer gelijktijdig weg. Trots op wat ze hebben bereikt. Een terugblik.

Lees meer
September 2022

September 2022

In volle vaart zijn wij begonnen aan het nieuwe schooljaar. Ondertussen hebben we er alweer vier weken opzitten en zijn er via de MKB Digiwerkplaats volop studenten aan het samenwerken met ondernemers op het gebied van digitalisering.
En de komende maanden staat er ook van alles gepland, projecten die we al eerder succesvol draaiden zoals de minor Innovatie Adviseur en ook totaal nieuwe concepten. Daarover lees je alles in deze nieuwsbrief.

Lees meer
Juli 2022

Juli 2022

We kijken er naar uit om vanaf 22 augustus weer verder met je te werken aan tal van projecten voor studenten en ondernemers. Naast de bekende projecten zullen er vanaf het schooljaar 2022-2023 ook een aantal nieuwe projecten starten. Houd onze website goed in de gaten en mis geen kans voor nieuwe innovaties.

Lees meer
Juni 2022

Juni 2022

Maak kennis met Walter, Den Haag Onderneemt! De beste Junior Accountmanager, Project E-commerce, Logistiek Proces

Lees meer
Mei 2022

Mei 2022

Sandra van Steenvelt, opleidingsdirecteur van HBO-ICT: “Ik roep elke MKB ondernemer op om bij de MKB Digiwerkplaats langs te gaan.”

Lees meer
Maart 2022

Maart 2022

Afgelopen week, op maandag 21 maart startte officieel het evenement ‘Den Haag onderneemt’ met een online voorprogramma, samengesteld door MKB Digiwerkplaats Haaglanden, de gemeente Den Haag en MKB Den Haag.

Lees meer
Februari 2022

Februari 2022

“Ik ben heel enthousiast. Studenten kunnen echt iets bereiken bij ons. Over 6 maanden verwacht ik dat studenten echt veel hebbben geleerd en dat wij een product hebben waar we in de praktijk daadwerkelijk iets aan hebben. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in.”

Lees meer
Januari 2022

Januari 2022

Als onderdeel van de minor MKB Innovatie Adviseur volgden 3ejaars studenten van de Haagse Hogeschool een week lang verschillende lessen over e-commerce en gingen tevens meteen aan de slag met een praktijkvraagstuk van een ondernemer. “We hebben echt concrete tips en adviezen gekregen die we meteen kunnen toepassen.”

Lees meer
December 2021

December 2021

Unieke samenwerking tussen Haagse HBO en MBO Studenten De MKB Digiwerkplaats Haaglanden heeft als missie om een brug te slaan tussen het onderwijs en het MKB op het gebied van digitalisering.

Lees meer
November 2021

November 2021

Onderneem jij digitaal veilig en AVG-proof? Kick-Off Online Marketing Project. Elaine van Weerden, founder van Jouw Geboorte Avontuur over de minor innovatie adviseur. MKB Digicafé’s

Lees meer
Oktober 2021

Oktober 2021

Fijn om zoveel ambassadeurs van de werkplaats te mogen ontvangen, waaronder onze partners, docenten & studenten en natuurlijk ondernemers. Wethouder Jan Iedema was een van de aanwezigen en benadrukte het belang van digitalisering en de koppeling met het onderwijs. Op naar nog meer verbinding tussen ondernemers en studenten, wij gaan ervoor!

Lees meer
September 2021

September 2021

In de week van 20-24 september en 11-15 oktober organiseren wij inspiratiesessies
voor zowel studenten als ondernemers. Verschillende gastsprekers delen hun kennis
en ervaring over o.a. innovaties in de retail en product Innovation management; hoe
kom je nou van een idee tot een daadwerkelijk product?

Lees meer
Juli 2021

Juli 2021

Het was geen eenvoudig eerste jaar. Maar wel een succesvol jaar! Wij zijn trots op wat
we bereikt hebben en danken jullie allemaal voor jullie betrokkenheid en bijdrage!

Lees meer
Digitale Sprint

Digitale Sprint

De Digitale Sprint is succesvol afgerond met mooie oplossingen voor ondernemers. De MKB Digiwerkplaats heeft totaal zeventien studenten weten te...

Lees meer