Over de MKB Digiwerkplaats

De MKB Digiwerkplaats bestaat uit studenten van MBO Rijnland, ROC Mondriaan en de Haagse Hogeschool. Onder begeleiding van docenten , coördinatoren en IT-professionals werken zij aan succesvolle projecten voor het MKB.

Groeiende digitaliseringsvragen voor MKB

De wereld verandert in rap tempo, digitalisering is overal in ons leven. Onder invloed van technologische ontwikkeling gaan klanten andere eisen stellen. Ook aan jouw product/ dienst. MKB Digiwerkplaats wil jou helpen om deze digitaliseringsvraag om te zetten in een kans. Denk aan het efficiënter maken van bedrijfsprocessen; meer klanten bereiken via online sales en marketing en beter weten wat je klanten willen door data te gebruiken.

Kun jij die steun gebruiken bij jouw digitaliseringsvraag? Bekijk dan welke projecten er binnenkort gaan beginnen en meld je aan.

De MKB Digiwerkplaats missie

De MKB Digiwerkplaats is de brug tussen onderwijs en ondernemers met een digitaal vraagstuk. Ondernemers kunnen bij de Digiwerkplaats terecht voor het het optimaliseren van bedrijfsprocessen, vergroten van online zichtbaarheid, verbeteren van beveiliging, implementeren van AI, of het werken aan circulariteit met behulp van IT. Door getalenteerde studenten te koppelen aan ondernemers, bevorderen we de economische groei in de regio Haaglanden.

Waar wordt er gewerkt

In de regio Zoetermeer vanuit de Dutch Innovation Factory. In Den Haag gaan studenten op locatie aan de slag met ondernemers. Bijvoorbeeld in de pop-up werkplaatsen.

Is jouw onderneming niet in de regio Haaglanden bevestigd?? Vind een werkplaats in jouw regio

Initiatiefnemers en financiering

Verschillende partijen in de regionale driehoek tussen Delft, Den Haag, Zoetermeer hebben het initiatief genomen tot het opzetten van een mkb digitaliseringswerkplaats voor de regio Haaglanden. Het initiatief wordt ondersteund door een groot aantal intermediaire organisaties