MKB Digicafé

Maandelijks een online bijeenkomst over hoe jij nú de kansen kan pakken op het gebied van digitalisering. Gratis. Gewoon vanuit jouw winkel of (thuis)kantoor.

MKB Digicafé

Maandelijks organiseren we organiseren we in de regio’s Rijnmond & Haaglanden in samenwerking met Digiwerkplaats Rijnmond  een online MKB Digicafé dat je vanuit je eigen winkel of (thuis)kantoor kunt volgen! Het MKB Digicafé informeert én inspireert jou als ondernemer om de volgende stap te zetten in online en digitaal ondernemen. Denk daarbij aan online veiligheid, slim gebruik van gegevens die je verzamelt, hoe je nieuwe klanten vindt én bindt en hoe je jouw product of dienst optimaal onder de aandacht brengt bij potentiële afnemers!

Elk MKB Digicafé bestaat uit twee delen: informatie & inspiratie aan de hand van een gastspreker die veel praktische informatie deelt over het thema dat centraal staat, én activatie: hoe kun je nú al aan de slag in jouw eigen onderneming. Maar ook: hoe je gemakkelijk een talentteam kunt inschakelen via de digitale werkplaats om een advies op maat te maken voor jouw bedrijf, uiteraard met ook hier praktische tips & tricks waar je direct mee aan de slag kunt!

Agenda

Hier presenteren we de komende MKB Digicafés die we speciaal voor mkb ondernemers organiseren in de regio’s Rijnmond en Haaglanden. Met nuttige praktische tips om direct zelf mee te starten, én een actieve link naar de digitale werkplaats in jouw regio.