Fruity Fruits

De onderneming

Fruity Fruits is gevestigd in Zoetermeer en bezorgt verse groenten, fruit, aardappelen, kruiden en nog veel meer in Zuid-Holland. In juni 2021 heeft het bedrijf zich ingeschreven voor het project AVG.

De digitaliseringsvraag

Momenteel zijn er geen problemen op het vlak van beveiliging en AVG, toch wil Fruity Fruits graag weten of de beveiliging voor hun klantgegevens nóg veiliger kan en of zij nog steeds aan de AVG vereisten voldoen.
De klantgegevens worden momenteel in een database opgeslagen die op de website van Fruity Fruits staat. De database is beveiligd door middel van de WordPress Security Plugin. Het eerste deel van het onderzoek bestaat uit het beveiligen van de website en de klantgegevens.

Het resultaat

Uit dit onderzoek is gebleken dat er veel al goed wordt gedaan, toch zijn er nog een aantal dingen die toegepast kunnen worden voor een sterker beveiligde website. Door middel van de checklist van de AVG heeft de student stapsgewijs gekeken of Fruity Fruits nog steeds voldoet aan de AVG eisen. Op het gebied van beveiliging van klantgegevens is gebleken dat veel maatregelen al aanwezig zijn binnen Fruity Fruits. Toch is er ruimte voor verbetering zoals de WordPress versie up-to-date houden, een limiet op inlogpogingen plaatsen en de WordPress versie verbergen.

    Hulp nodig bij digitalisering?

     Meld je aan voor een van de aankomende projecten en laat MKB Digiwerkplaats je hiermee helpen.

    Bekijk meer cases!