Marco Bruijnes Architecten BV.

Marco Bruijnes Architecten BV. is een allround architectenbureau die gespecialiseerd is in restauraties en subsidieaanvragen voor rijksmonumenten. Daarnaast zijn ze deskundig op het gebied van nieuwbouw en renovatie. Marco Bruijnes bestaat uit een klein maar gevlogen team van vaste medewerkers en externe partijen. Momenteel werken zij met name voor particuliere opdrachtgevers. Marco Bruijnes heeft veel in huis maar is nog niet bekend genoeg onder professionele opdrachtgevers zoals gemeenten en stichtingen.

 

De digitaliseringsvraag

Momenteel werken zij met name voor particuliere opdrachtgevers. Marco Bruijnes heeft veel in huis maar is nog niet bekend genoeg onder professionele opdrachtgevers zoals gemeenten en stichtingen.

“Hoe creëren wij naamsbekendheid onder deze grotere opdrachtgevers, profileren om grote subsidieaanvragen van rijksmonumenten te verzorgen en grotere opdrachten te krijgen van professionele opdrachtgevers?”

 

Het product

  • De studenten hebben een grondige interne- en externe analyse eerst uitgevoerd.
  • Daarnaast is er een strategisch plan opgesteld m.b.t. welk deel van de markt ze het beste kunnen segmenteren. Hieruit blijkt dat Marco Bruijnes in de toekomst moet gaan positioneren als vooral gespecialiseerd, in plaats van allround. Met name in restauraties en herbestemmingen van (rijks) monumenten.
  • Ten slotte hebben de studenten een uitgebreid tactisch plan opgesteld om de doelstellen te bereiken. Dit omvat onder meer; Search Engine Optimization (SEO), Search Engine Advertising (SEA), Video Advertising, Social Media Campange met een content kalander en een budgetplan.

 

 

Bekijk meer cases!