Project

Challenge Social Media

#

Ga terug naar het overzicht

Datum

18 tot en met 20 maart 2024

Voor wie

Mkb’ers regio Haaglanden

Ondernemers

4

Aantal studenten

12

Challenge Social Media

Ben je op zoek naar ondersteuning bij het ontwikkelen van content voor je social media kanalen? Doe dan mee aan de Challenge Social Media!

Op 18 tot en met 20 maart ga je een paar uur per week met eerste jaars mbo-studenten van ROC Mondriaan aan de slag. Zij zullen zich voornamelijk richten op het ontwikkelen van teksten en beelden voor Facebook, Instagram en LinkedIn. Daarnaast kunnen zij een simpele contentkalender opzetten, de huidige contentmarketing scannen voor verbeterpunten en concrete content uitwerken voor jouw bedrijf.

De challenge vindt plaats op 18 tot en met 20 maart op Aspasialaan 19 in Den Haag. Studenten van de opleiding Marketing Communicatie zullen deelnemen. Deze worden eventueel aangevuld met tweedejaars studenten.

Van de bedrijven wordt er verwacht dat zij beide dagen 2 uur aanwezig zijn. De studenten zullen van 10.00 – 15.00 uur aan de slag gaan met:

  • Een uitgewerkt plan op A4-formaat
  • Een Social Media Canvas, inclusief 3 uitgewerkte posts gebaseerd op verschillende platforms.

Lijkt het jou interessant om met studenten aan de slag te gaan? Maak dan gebruik van deze unieke kans om jouw social media prestaties naar een volgend niveau te tillen!

Vragen over dit project?

Neem contact op met ons team.

Mailen

info@mkbdigiwerkplaats.nl

simone jansen hexagon