Project

Efficiënter werken in Teams

#

Ga terug naar het overzicht

Dit project is afgerond.

Datum

Startdatum: 7 juni 2021

}

Duur

4 weken

Ondernemers

Plek voor: 25

Aantal studenten

25

Maak jij al efficiënt gebruik van Teams?

Krijg ondersteuning van een junior IT-consultant van de Haagse Hogeschool. 

Afgelopen jaar zijn we massaal overgestapt op digitale oplossingen om de wereld draaiende te houden. Dit betekent dat de meeste ondernemers voor het eerst te maken krijgen met verschillende videoconferentie apps. Twee grote spelers in deze markt zijn Microsoft Skype for Business Online en Microsoft Teams.  

Overstap naar Teams 
Microsoft heeft aangekondigd de ondersteuning op Skype for Business Online per 31 juli 2021 te beëindigen. Dat betekent dat alle organisaties die nog met Skype for Business werken op termijn de overstap naar Teams zullen moeten maken. Met Teams krijgt de gebruiker er echter een aantal nieuwe mogelijkheden bij. Om de ingebruikname van Teams tot een succes te maken is er daarom de nodige aandacht voor implementatie en beheer. Hoe stel je Teams in en hoe houd je grip op de omgeving. Hoe ga je om met al die instellingen. Mag bijvoorbeeld iedereen een Teams of channel aanmaken? 

Wil jij ook optimaal gebruik maken van Teams? 
MKB Digiwerkplaats organiseert een project met studenten van de Haagse Hogeschool om ondernemers te helpen bij het efficiënter werken in Teams 
Meld je nu aan! 

Let op: in verband met COVID-19 wordt het project digitaal gehouden. 

 

Digitale Sprint inspiratiesessie

Heb je de inspiratiesessie gemist op 1 december? Geen probleem, we hebben de sessie opgenomen. Je kunt de sessie dus terugkijken.

We hebben projecten uitgelicht die gaan plaatsvinden tijdens de Digitale Sprint. Ook vertelden we wat je kunt verwachten van de samenwerking met studenten en welke bijdrage van jou wordt verwacht.

I

Klik hier om de livestream terug te kijken

Vragen over dit project?

Neem contact op met ons team.

Mailen

info@mkbdigiwerkplaats.nl

simone jansen hexagon