Project

Game Development & Simulation

#

Ga terug naar het overzicht

Datum

Startdatum: Februari 2022

}

Duur

20 weken

Ondernemers

Plek voor: 6

Game Development  & Simulation

Heb jij een idee voor een game of simulatie voor jouw bedrijf? Kun je wel wat hulp gebruiken bij het ontwikkelen ervan?  

Meld je aan voor het programma ‘Game Development & Simulation’ waarvoor studenten uit heel Europa naar Zoetermeer komen!

Twintig weken lang zullen een groep van ca. acht studenten aan een opdracht werken. Denk hierbij aan een Cyber intrusion survival game. Of aan een trainingsmodule voor medewerkers over veilig laden en lossen.
Een ander voorbeeld betreft een spel dat basisschoolkinderen moet leren om veilig over te steken. Opdrachtgever Peter Ritman: ‘Jaarlijks overlijden helaas nog te veel jonge kinderen in het verkeer. Dit spel heeft ten doel om hun te leren om zich veiliger en bewuster te gedragen in alledaagse verkeerssituaties’. In dit spel, dat dus door studenten ontwikkeld wordt, bouwen kinderen een eigen kruispunt met behulp van items als stopborden, verkeerslichten en haaientanden. Door middel van simulatie ervaren ze welk effect hun gedrag op dit kruispunt heeft voor hun eigen veiligheid.

 

Heb je ook een wens m.b.t. een game of simulatie voor jouw onderneming? Dan is dit je kans.

Meld je snel aan voor dit project.

 

 

 

Digitale Sprint inspiratiesessie

Heb je de inspiratiesessie gemist op 1 december? Geen probleem, we hebben de sessie opgenomen. Je kunt de sessie dus terugkijken.

We hebben projecten uitgelicht die gaan plaatsvinden tijdens de Digitale Sprint. Ook vertelden we wat je kunt verwachten van de samenwerking met studenten en welke bijdrage van jou wordt verwacht.

I

Klik hier om de livestream terug te kijken

Vragen over dit project?

Neem contact op met ons team.

Mailen

info@mkbdigiwerkplaats.nl

simone jansen hexagon