Project

M&O adviesbureau

#

Ga terug naar het overzicht

}

Duur

4 weken

Voor wie

Mkb’ers regio Haaglanden

M&O adviesbureau

Laat studenten meedenken over de professionalisering van jouw organisatie in ons programma ‘M&O adviesbureau’.

Ben jij een ondernemer die op zoek is naar nieuwe manieren om impact te maken binnen je bedrijf of organisatie? Wil je slimmer personeel werven, je bedrijfsprocessen optimaliseren, of heb je hulp nodig bij het vinden van frisse ideeën om je organisatie naar een hoger niveau te tillen? Doe dan mee aan het nieuwe programma ‘M&O adviesbureau’.

De studenten van de geheel nieuwe opleiding ‘Management & Organisatie Track’ zetten in verschillende groepen een speciaal adviesbureau op waarmee ze waardevolle ervaring op doen in de praktijk en niet alleen leren vanuit de schoolbanken. Ook biedt dit een unieke kans voor ondernemers zoals jij om samen te werken met getalenteerde studenten die klaar staan om praktische oplossingen te bieden voor jouw uitdagingen. Deze vierjarige hbo-opleiding stelt studenten in staat om expertise op te bouwen in diverse vakgebieden, waaronder Bedrijfskunde, Human Resource Management, Facility Management en Communicatie. De studenten gaan voor jouw organisatie aan de slag met één van deze vakgebieden, jij bepaalt zelf welke dat gaat zijn!

Wat kun je verwachten van samenwerken met onze studenten? Allereerst, geen standaard adviesbureaus of traditionele benaderingen. Onze studenten vormen multidisciplinaire teams en werken aan echte opdrachten die direct impact hebben op jouw bedrijf. Of het nu gaat om het herzien van je HR-beleid, het optimaliseren van je bedrijfsprocessen, of het ontwikkelen van innovatieve communicatiestrategieën, onze studenten staan klaar om met jou samen te werken aan oplossingen die resultaten opleveren.

Door samen te werken met onze M&O Track studenten, profiteer je niet alleen van hun frisse perspectieven en creatieve ideeën, maar ook van de begeleiding van ervaren coaches die hen ondersteunen tijdens het hele proces. Je krijgt toegang tot een pool van talent en innovatie die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen.

Kan jij een steuntje in de rug gebruiken op één van de bovengenoemde vakgebieden? Neem dan snel contact met ons op!

Vragen over dit project?

Neem contact op met ons team.

Mailen

info@mkbdigiwerkplaats.nl

simone jansen hexagon