Project

Business Continuity Management & Crisismanagement

#

Ga terug naar het overzicht

}

Duur

4 weken

Ondernemers

Plek voor: 25

Aantal studenten

25

Business Continuity Management & Crisismanagement

Zijn de zaken goed geregeld wanneer het mis gaat? Zijn er back-ups van databestanden? Is het mogelijk om het werk elders te hervatten? Hoe snel kun je de business weer oppakken na een grote brand, stroomuitval, waterschade of een data-hack?
En hoe staat het met het imago van je organisatie als het mis is gegaan? Zijn de zaken netjes geregeld na afloop?

Wanneer organisaties getroffen worden door calamiteiten zoals brand, watersnood, uitval van energie en/of IT, dan betekent dat helaas maar al te vaak het tragisch einde van de business. Inrichting van Business continuity management en crisismanagement, zo heeft onderzoek aangetoond, vergroot de overlevingskansen substantieel. ISM-studenten hebben in hun opleiding kennis opgedaan over welke plannen vooraf gemaakt moeten worden om de crisis adequaat aan te kunnen pakken. Het gaat daarbij om het ontwikkelen, uitvoeren en onderhouden van plannen die nodig zijn om in het geval van calamiteiten de continuïteit van de organisatie te waarborgen.

Kan jouw organisatie wel wat ideeën en concrete plannen gebruiken om de bedrijfscontinuïteit te  waarborgen in geval van een calamiteit?

Dan kun je hierbij de hulp van onze studenten Information Security Management   inschakelen. Zij zullen in een periode van 4 weken het bedrijf doorlichten en advies met betrekking tot business continuity management & crisismanagement uitbrengen en deels-  implementeren.

 

 

 

Digitale Sprint inspiratiesessie

Heb je de inspiratiesessie gemist op 1 december? Geen probleem, we hebben de sessie opgenomen. Je kunt de sessie dus terugkijken.

We hebben projecten uitgelicht die gaan plaatsvinden tijdens de Digitale Sprint. Ook vertelden we wat je kunt verwachten van de samenwerking met studenten en welke bijdrage van jou wordt verwacht.

I

Klik hier om de livestream terug te kijken

Vragen over dit project?

Neem contact op met ons team.

Mailen

info@mkbdigiwerkplaats.nl

simone jansen hexagon