Project

Online contentstrategie met focus op Corporate Social Responsibility (CSR)

#

Ga terug naar het overzicht

Datum

18 april 2022 

Voor wie

Mkb’ers regio Haaglanden

}

Duur

8 weken

Ondernemers

Plek voor 10 ondernemers

Aantal studenten

40-50 studenten in groepjes van 4-5 studenten

Ben jij ook bezig met duurzaam ondernemen maar weet je eigenlijk niet goed hoe je dit zichtbaar kan maken aan de buitenwereld?

 

Corporate Social Responsibility (CSR) of maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is een belangrijk onderdeel van een succesvolle bedrijfsvoering. Het draagt bij aan een betere reputatie, mits er goed over wordt gecommuniceerd. Maar hoe communiceer je op een geloofwaardige en effectieve manier over duurzaam ondernemen via online kanalen?

Laat studenten van De Haagse Hogeschool, opleiding communicatie, je adviseren. In groepen van 4 studenten onderzoeken de studenten de reputatie van de organisatie, analyseren zij bestaande online content van de organisatie met betrekking tot MVO en geven zij advies over hoe deze teksten verbeterd kunnen worden aan de hand van theorie.

Door middel van een onderzoeksrapport en een adviesrapport krijg je aan het einde van de looptijd handvatten om de contentstrategie met betrekking tot communicatie over MVO te optimaliseren.

 Zaken die ze bijvoorbeeld op kunnen pakken zijn:  

  • Gezamenlijk ontwikkelen van teksten en beeld voor Facebook/Insta/Linkedin 
  • Opzet van contentkalendar / Beoordelen van content  
  • Beperkt verbeterplan voor Content marketing  
  • Contentbeheer webshop 

    Let op: in verband met COVID-19 wordt het project digitaal gehouden.

 

Digitale Sprint inspiratiesessie

Heb je de inspiratiesessie gemist op 1 december? Geen probleem, we hebben de sessie opgenomen. Je kunt de sessie dus terugkijken.

We hebben projecten uitgelicht die gaan plaatsvinden tijdens de Digitale Sprint. Ook vertelden we wat je kunt verwachten van de samenwerking met studenten en welke bijdrage van jou wordt verwacht.

I

Klik hier om de livestream terug te kijken

Vragen over dit project?

Neem contact op met ons team.

Mailen

info@mkbdigiwerkplaats.nl

simone jansen hexagon