Project

Social media en content

#

Ga terug naar het overzicht

Datum

Maart 2024

Voor wie

Mkb’ers regio Haaglanden

Ondernemers

Aantal studenten

15

}

Duur

5 weken

Social media en content

\Word je als MKB-ondernemer overweldigd door de wereld van social media? Heb je hulp nodig om de perfecte strategie te ontwikkelen en je bedrijf online te laten groeien? Dan hebben wij de oplossing voor jou!

Een ambitieus team van getalenteerde MBO studenten van ROC Mondriaan, staan
klaar om jouw onderneming te helpen bij het opstellen van een effectief social media canvas. Dit plan op maat, dat bestaat uit 1 A4, zorgt ervoor dat jij optimaal gebruik kuntmaken van social media platforms. Gedurende een aantal weken zullen ze zich volledig inzetten om jouw MKB-onderneming op het gebied van social media en content digitaal te laten groeien en bloeien.

Maar daar houdt het niet op! Onze studenten kunnen je ook helpen bij het ontwikkelen van pakkende teksten en beeldmateriaal voor Facebook, Instagram en LinkedIn. Samen brainstormen we over de perfecte content die jouw doelgroep aanspreekt en je bedrijf in de schijnwerpers zet.

Daarnaast kunnen we een simpele contentkalender voor je opzetten, zodat je altijd weet welke content je wanneer moet plaatsen. Ook kunnen onze studenten je huidige content marketing evalueren en je voorzien van waardevolle verbeterpunten.

Kortom, met onze hulp zet jij je social mediastrategie op scherp en zorg je ervoor dat je online succes boekt. Laat je niet langer overweldigen door social media, maar grijp deze kans om je bedrijf naar nieuwe hoogtes te tillen.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat onze enthousiaste studenten jouw social media succes waarborgen! Meld je hier aan.

  Digitale Sprint inspiratiesessie

  Heb je de inspiratiesessie gemist op 1 december? Geen probleem, we hebben de sessie opgenomen. Je kunt de sessie dus terugkijken.

  We hebben projecten uitgelicht die gaan plaatsvinden tijdens de Digitale Sprint. Ook vertelden we wat je kunt verwachten van de samenwerking met studenten en welke bijdrage van jou wordt verwacht.

  I

  Klik hier om de livestream terug te kijken

  Vragen over dit project?

  Neem contact op met ons team.

  Mailen

  info@mkbdigiwerkplaats.nl

  simone jansen hexagon