Project

Pentesting

#

Ga terug naar het overzicht

}

Duur

4 weken

Ondernemers

Plek voor: 25

Aantal studenten

25

Hoe goed zijn jouw systemen bestand tegen aanvallen van buiten af?

Is het mogelijk de systemen binnen te dringen zonder al te veel moeite? En welke schade kunnen evt criminelen dan aanrichten?

De informatiesystemen die je als ondernemer gebruikt behoren uiteraard veilig te zijn en niet toegankelijk voor derden. Toch gebeurt het regelmatig dat het criminelen lukt om systemen of websites te hacken in de hoop daar informatie te vinden die ze kunnen verkopen of om productieprocessen te verstoren.

Ben je benieuwd of je organisatie bestand is tegen een gerichte technische aanval van buitenaf?
Dan kunnen onze studenten de bedrijfssystemen onderwerpen aan een penetratietest (pentest). Als ethical hackers zullen zij in een periode van 4 weken onderzoeken of het mogelijk binnen te dringen in je systemen of websites. De studenten rapporteren hierover en doen zo mogelijk aanbevelingen voor verbeteringen.

Digitale Sprint inspiratiesessie

Heb je de inspiratiesessie gemist op 1 december? Geen probleem, we hebben de sessie opgenomen. Je kunt de sessie dus terugkijken.

We hebben projecten uitgelicht die gaan plaatsvinden tijdens de Digitale Sprint. Ook vertelden we wat je kunt verwachten van de samenwerking met studenten en welke bijdrage van jou wordt verwacht.

I

Klik hier om de livestream terug te kijken

Vragen over dit project?

Neem contact op met ons team.

Mailen

info@mkbdigiwerkplaats.nl

simone jansen hexagon