Project

Programmeren/verbeteren van software voor technische oplossingen

#

Ga terug naar het overzicht

Datum

7 februari 2022 

Voor wie

Mkb’ers regio Haaglanden

}

Duur

6 maanden

Ondernemers

Plek voor 5 ondernemers

Aantal studenten

20

Dit project is vol.

Ben jij als ondernemer actief in (product) automatisering, sensortechnologie of domotica? En ben je op zoek naar ondersteuning bij het programmeren van software?

Derdejaars Studenten van de Haagse Hogeschool van de opleiding Network & System Engineering voeren vanaf februari 2022 een project uit voor ondernemers die op zoek zijn naar ondersteuning in het domein van ‘ Internet of Things’.

Ondernemers die een onderzoeks- en/of ontwerpopdracht hebben met een hardware component, bij voorkeur met sensoren, robots of andere hardware, kunnen zich inschrijven.

De studenten werken in groepjes van 4 studenten 14 uur per week gedurende 6 maanden aan jouw opdracht. De kick-off vindt plaats op 7 februari in Delft

Digitale Sprint inspiratiesessie

Heb je de inspiratiesessie gemist op 1 december? Geen probleem, we hebben de sessie opgenomen. Je kunt de sessie dus terugkijken.

We hebben projecten uitgelicht die gaan plaatsvinden tijdens de Digitale Sprint. Ook vertelden we wat je kunt verwachten van de samenwerking met studenten en welke bijdrage van jou wordt verwacht.

I

Klik hier om de livestream terug te kijken

Vragen over dit project?

Neem contact op met ons team.

Mailen

info@mkbdigiwerkplaats.nl

simone jansen hexagon