Project

Risicoanalyse

#

Ga terug naar het overzicht

Datum

8 januari 2024

}

Duur

4 weken

Ondernemers

Nog onbekend

Aantal studenten

Nog onbekend

Risicoanalyse

Ben je benieuwd welke risico’s je met je onderneming op het gebied van de betrouwbaarheid van informatie loopt? En heb je behoefte aan een advies over de te nemen maatregelen?

Betrouwbare informatie is voor ieder bedrijf heel belangrijk. Wanneer informatie onjuist is en het hierdoor mis gaat met bijvoorbeeld de productie of met de service aan klanten of er lekt onbedoeld informatie naar buiten, dan kan dat grote gevolgen hebben. Zowel voor de bedrijfsvoering als voor het imago van je bedrijf. In vrijwel alle sectoren en branches is de betrouwbaarheid (beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid) van informatie van levensbelang. Als er iets mis gaat in de informatievoorziening, kan de organisatie dan nog wel voortbestaan?

Schakel de hulp van onze studenten HBO-ICT Information Security Management in. Zij zullen in een periode van 4 weken je bedrijf doorlichten en advies met betrekking tot de te nemen maatregelen uitbrengen.

 

 

 

 

Digitale Sprint inspiratiesessie

Heb je de inspiratiesessie gemist op 1 december? Geen probleem, we hebben de sessie opgenomen. Je kunt de sessie dus terugkijken.

We hebben projecten uitgelicht die gaan plaatsvinden tijdens de Digitale Sprint. Ook vertelden we wat je kunt verwachten van de samenwerking met studenten en welke bijdrage van jou wordt verwacht.

I

Klik hier om de livestream terug te kijken

Vragen over dit project?

Neem contact op met ons team.

Mailen

info@mkbdigiwerkplaats.nl

simone jansen hexagon