Project

Ronde 2 Digitale Sprint

#

Ga terug naar het overzicht

Datum

Startdatum: 2 juni 2021

}

Duur

4 weken

Ondernemers

Plek voor: 15

Aantal studenten

60

Ronde 2 Digitale Sprint

Heb jij spijt dat je de eerste keer niet meegedaan hebt aan de Digitale Sprint? Er is een nieuwe kans. Krijg 4 weken lang ondersteuning van een junior IT-consultant van De Haagse Hogeschool.

De wereld verandert razendsnel door alle ontwikkelingen op het gebied van digitalisering. Door de Coronacrisis is dit in een stroomversnelling terecht gekomen. We schakelen massaal over naar digitale oplossingen om de wereld draaiende te houden. Welke technologie zet jij hiervoor in als mkb’er en hoe doe je dit efficiënt en veilig? 

MKB Digiwerkplaats organiseert digitale sprints met studenten van De Haagse Hogeschool om aan die digitale oplossingen te werken. Begin 2021 goed en start met het aanpakken van de digitalisering van jouw bedrijf.

 

Let op: in verband met COVID-19 wordt het project digitaal gehouden.

60 IT-studenten staan klaar om jou te helpen jou met o.a.:

Efficienter op afstand werken

(met digitaliseringstools)

Een veilige overstap maken naar de cloud

Security en privacy

Implementatie van basisprincipes AVG

Digitale Sprint inspiratiesessie

Heb je de inspiratiesessie gemist op 1 december? Geen probleem, we hebben de sessie opgenomen. Je kunt de sessie dus terugkijken.

We hebben projecten uitgelicht die gaan plaatsvinden tijdens de Digitale Sprint. Ook vertelden we wat je kunt verwachten van de samenwerking met studenten en welke bijdrage van jou wordt verwacht.

I

Klik hier om de livestream terug te kijken

Vragen over dit project?

Neem contact op met ons team.

Mailen

info@mkbdigiwerkplaats.nl

simone jansen hexagon