Project

Social Engineering

#

Ga terug naar het overzicht

Datum

Startdatum: Juni 2022 – Juli 2022

}

Duur

4 weken

Ondernemers

Plek voor: 160

Aantal studenten

25

“Hoe kwetsbaar is jouw organisatie voor manipulatie?”

Social Engineering, misschien wel de meest effectiefste manier van hacken.

Om organisaties te helpen inzicht te krijgen in de eigen beveiliging en om kennis op te bouwen over social engineering voeren studenten HBO Informatie Communicatie Technologie (ICT) van de Haagse Hogeschool jaarlijks social engineeringsaanvallen uit op organisaties.

Studenten gaan in de schoenen van de cybercrimineel staan en proberen, door het beïnvloeden van medewerkers, toegang te verkrijgen tot gevoelige informatie. Zowel online, telefonisch als fysiek. Op deze manier kom je erachter hoe kwetsbaar je organisatie is voor manipulatie. Bovendien maakt het de meewerkende bedrijven bewust van de gevaren van social engineeringsaanvallen.

Een aanval ligt voor veel ondernemers op de loer. Voorkom imagoschade en boetes (bv autoriteit persoonsgegevens) door datalekken en meld je gratis aan voor dit project!

Digitale Sprint inspiratiesessie

Heb je de inspiratiesessie gemist op 1 december? Geen probleem, we hebben de sessie opgenomen. Je kunt de sessie dus terugkijken.

We hebben projecten uitgelicht die gaan plaatsvinden tijdens de Digitale Sprint. Ook vertelden we wat je kunt verwachten van de samenwerking met studenten en welke bijdrage van jou wordt verwacht.

I

Klik hier om de livestream terug te kijken

Vragen over dit project?

Neem contact op met Tessa Renkers.
Zij vertelt je graag meer over het project.

Mailen

Tessa@mkbdigiwerkplaats.nl

Bellen

06 390 009 23

Tessa Renkers