Steendam Herenmode

Steendam Herenmode schreef zich in voor de Digitale Sprint in januari 2021. Steendam Herenmode is een derde generatie kledingwinkel die voornamelijk man gerelateerde kleding verkoopt aan jong tot oud. Haar missie is: “Kwaliteit producten verkopen voor de juiste prijs!”.

 

Probleemstelling

Dhr A. Steendam gaf aan meer overzicht te willen creëren op het gebied van inkomend e-mailverkeer vanuit de webshop. Welk emailverkeer er o.a. behandeld is of nog in behandeling is.

Daarnaast gebruikt de bedrijf een “Digitale kluis”, dat alle wachtwoorden van leveranciers en of van Steendam Herenmode opslaat. Dhr A. Steenman wou op meerdere apparaten toegang krijgen tot deze digitale kluis, waarbij gespasten rechten is verleend, zodat niet iedereen toegang heeft tot alle wachtwoorden. Dit zou het verkoopproces eventueel kunnen versoepelen.

Tot slot gaf dhr A. Steendam slechts beveiligd beeld te hebben van het complex Herenmode Steendam, maar niet van de twee gedeeltes waar Strellson en Jeans Dept gevestigd zijn. Er moet camerabeelden beschikbaar worden gesteld op een extra scherm van de gedeeltes Strellson en Jeans Dept.

 

Het product

De studenten zijn aan de slag gegaan met de vraagstukken en vonden de volgende verbetermogelijkheden: 

  • Het gebruik van kleuren in Outlook. Dit was zodanig geïnstalleerd dat bij binnenkomst van e-mails er al een kleur wordt toegevoegd. De kleurindeling zorgt voor meer helderheid met betrekking van het doel van een mail en voor wie hij bedoeld is.
  • Daarnaast is de emailverkeer gerangschikt op categorie en gesorteerd in mappen.
  • Dashlane (de digitale kluis) was geïnstalleerd op al het kassa-apparatuur, laptop, pc’s en eventuele IPads. Er zijn drie accounts geïnstalleerd.
  • Er zijn nieuwe cammara’s en een IPad aangesloten als ondersteuning voor extra beeld, m.b.t. de beveiligingscamera’s. De beeldvertraging was ook opgelost met de juiste IOS-categorie.

 

Prima samenwerking en frisse ideeën

De samenwerking was prima verlopen vond Arjan. De studenten hebben hebben meerdere malen per week contact gehad. Zowel per mail, Whatsapp als in de winkel. Arjan was heel tevreden over alle opgeleverde producten die de studenten hebben uitgevoerd!

“We spreken veel over connectie maken tussen HBO en MKB en hier gebeurt het gewoon. Een laagdrempelige manier van samenwerking” – Arjan Steendam

 

 

Bekijk meer cases!