The Human Battery Company
12 april 2021

The Human Battery Company schreef zich in voor de Digitale Sprint in januari 2021.The Human Battery Company is de specialist in energie. Met online cursussen, workshops en 1-op-1 coachtrajecten zijn ze een toonaangevende aanbieder van 1-op-1 en groepstrainingen op het gebied van burn-out herstel, preventie van langdurig verzuim en verlaging van verzuimkosten.

 

De digitaliseringsvraag

The Human Battery Company heeft een online platform gelanceerdgenaamd Human Battery online. Het bedrijf wilde dat de student de privacyverklaring en algemene voorwaarden van de site zouden controleren op juridisch correct.  Daarnaast wilde THBC ook graag hulp op het gebied van social media marketing.

Het resultaat

Om de privacyverklaring te controleren heeft de student gebruik gemaakt van de meest recente en betrouwbare checklist, dSmith&Doe checklist. Ook heeft hij zelf wat punten toegevoegd om het nog net iets persoonlijker en beter te maken voor THBC.  

De privacyverklaring bestaat uit 18 vragen die heel erg gericht zijn op de privacyverklaring van een organisatie-adviesbureaus. Elke vraag is toegelicht, met voorbeelden van de huidige verklaring. En gemarkeerd rood, oranje of groen, zo kan THBC in 1 op zicht zien of het goed, matig of slecht is. Vervolgens is er een conclusie gemaakt om alle fouten en matige onderdelen te behandelen. De zelfde is gedaan voor de algemene voorwaarden.

Voor social media marketing is er een stappenplan opgesteld. Deze bestaat uit zes vragen en kan THBC voor zichzelf beantwoorden. Elke vraag is uitgewerkt met de hand van voorbeelden, en uitleg. Hierdoor is het heel makkelijk voor THBC om het stappenplan te volgen. Ook is de stappenplan gepersonaliseerd voor deze organisatie. 

Reactie ondernemer

“Snel, praktisch en prima resultaat”

François Roumen

The Human Battery Company

Hulp nodig bij digitalisering?

 Meld je aan voor een van de aankomende projecten en laat MKB Digiwerkplaats je hiermee helpen.

Wil je advies over wat digitalisering voor jouw onderneming kan doen?